Hoi! Ik ben Liam Kolenman. Welkom op mijn blog ikmagazine.nl. Ik woon in Leeuwarden in Friesland en ik ben dit blog begonnen omdat ik een tijdje werkeloos ben geweest wegens een burn-out.

In die tijd wilde ik toch actief bezig zijn met mijn hobby: schrijven. Ik schrijf graag over verschillende onderwerpen. Ik laat mij ook graag inspireren door wat ik mee maak of wat aan mij gevraagd wordt om over te schrijven.

Zoals je in mijn menu kunt zien, ben ik in veel dingen geïnteresseerd. Zo schrijf ik graag over wonen, gezondheid, financieel nieuws of weetjes, auto’s en vakanties. Door mijn brede interesses vind ik altijd wel weer wat nieuws om over te schrijven. Het kan dus zomaar zijn dat je artikelen van mij tegenkomt die net even buiten bovenstaande categorieën vallen. Ik laat mij hierdoor dan ook niet beperken. Toch zal ik even kort beschrijven wat voor soort blogs je kunt verwachten per thema.

Voor het eerst aan de slag met giethars?

Ben jij een beetje een creatief persoon? Of wil je het misschien een kans geven. Iedereen kan alles doen, zo lang als je het maar hard genoeg probeert en je niet laat stoppen door een tegenslag. Als jij iets creatiefs wilt doen, dan moet je dat lekker doen! Wil jij aan de slag met giethars om mooie dingen te maken, ga daar dan ook voor. Als het een keertje fout gaat wil dat niet zeggen dat je het niet kan, je moet dingen immers leren, en dat gaat vaak gewoon niet in één keer. Dus geef niet op, en ga aan de slag met jouw creativiteit.

Maak wat testen

Je hoeft niet gelijk dat grote project uit te voeren wat je al helemaal in je hoofd gepland hebt. Als je iets wilt creëren begin dan klein. Maak iets kleins van giethars, en blijf het proberen. Begin met iets makkelijks, en ga dan steeds weer een stapje verder. Als je maar blijft proberen komt het op een gegeven moment echt wel goed. Want je leert nu eenmaal niet van niks doen. Maar herhaling is een hele goede techniek.
Giethars

Vraag of iemand je wilt helpen

Misschien ken je wel iemand die je hartstikke graag zal willen helpen met je project. Misschien ken jij wel meerdere personen die je zouden kunnen helpen. Een leraar is toch handig als je iets wilt leren, zelfs als die persoon niet écht een leraar is natuurlijk. Als jij zorgt voor de giethars en iemand die weet wat die doet, dan kom je alweer een stapje verder naar het bereiken van je doel. Misschien kost het allemaal iets meer tijd dan je in eerste instantie had gedacht, maar laat ook dat niet in jouw weg staan. Want je kan het heus wel, je moet het alleen even blijven proberen!

Dus haal dat giethars en ga aan de slag

Dus als jij denkt dat je iets niet kan en dat je daarom besluit om het niet te doen, dan moet je daar misschien nog een keer over nadenken. Want als je iets echt graag wilt dan kan je alles doen wat je maar wilt. Het is niet makkelijk om iets te doen wat je nog nooit gedaan hebt, en al helemaal niet als je van jezelf denkt dat je het niet kan en toch nooit gaat kunnen. Maar als je weet dat het niet waar is, en dat jij het echt wel kan met wat oefening. Dan gaat het allemaal al ietsje makkelijker. Dus haal die giethars en ga aan de slag!

Gerelateerde berichten

Aanbevolen

Belangrijkste elementen van een camera lens

Wie professionele foto’s van hoge kwaliteit wilt maken, gebruikt hiervoor de juiste materialen. Denk aan...

Deze Italiaanse plekken zou je moeten bezoeken

Elke zomer trekken er honderdduizenden mensen naar andere Europese landen. Zo zoekt men het...

Een auto nodig? Dit zijn je opties!

Er zijn onwijs veel situaties denkbaar waarin het handig is om een auto tot...

Wespen bestrijden in het wespenseizoen

Ieder kind in Nederland is waarschijnlijk bang voor wespen, of in ieder geval een...

Wat is underlayment?

Bij een verbouwing komt meer kijken dan de meeste mensen op voorhand denken. Daarom...

Waarom geen verhuislift huren in Den Haag?

Als je spieren er al zeer van doen en de stress je naar je...

Categorieën

Comments