Hoi! Ik ben Liam Kolenman. Welkom op mijn blog ikmagazine.nl. Ik woon in Leeuwarden in Friesland en ik ben dit blog begonnen omdat ik een tijdje werkeloos ben geweest wegens een burn-out.

In die tijd wilde ik toch actief bezig zijn met mijn hobby: schrijven. Ik schrijf graag over verschillende onderwerpen. Ik laat mij ook graag inspireren door wat ik mee maak of wat aan mij gevraagd wordt om over te schrijven.

Zoals je in mijn menu kunt zien, ben ik in veel dingen geïnteresseerd. Zo schrijf ik graag over wonen, gezondheid, financieel nieuws of weetjes, auto’s en vakanties. Door mijn brede interesses vind ik altijd wel weer wat nieuws om over te schrijven. Het kan dus zomaar zijn dat je artikelen van mij tegenkomt die net even buiten bovenstaande categorieën vallen. Ik laat mij hierdoor dan ook niet beperken. Toch zal ik even kort beschrijven wat voor soort blogs je kunt verwachten per thema.

Iedereen is uniek. En dat is niet altijd handig.

Want als je écht uniek bent: je bent wat dikker of je bent wat dunner, je bent wat langer of je bent wat korter, zie dan maar eens aan leuke kleding te komen. De drempel naar grote maten mode is voor veel mensen nog erg hoog. Terwijl deze mode nu ook echt mode is. Geen tentgewaden meer. Maar ook echte mode voor de vrouw met langere armen en benen dan gemiddeld. Voor dames met een langer lijf dan gemiddeld. Want niemand is helemaal gemiddeld. Er is altijd wel iets waar je wat meer moeite voor moet doen.

De term “grote maten mode” klinkt wat negatief

Als in: je bent te dik, dus je hoeft niet in gewone winkels te shoppen. Terwijl dat vaak helemaal niet het probleem is. Want je kunt ook ontzettend lang zijn, maar wel een klein maatje nodig hebben. En dan? Dan zijn je mouwen en je broekspijpen altijd te kort en komt dat leuke shirtje nog niet eens tot je navel. Lekker dan! Grote maten mode is er dus ook voor vrouwen die een lengtemaatje meer hebben. En negatief? Dat vind ik dus juist niet. Grote maten mode wil zeggen dat er ontwerpers bezig zijn met het speciaal ontwerpen van kleding voor vrouwen met een andere maat.
Grote maten mode

Mijn vrouw straalt weer

De dame in kwestie is erg lang. 1,84 meter is echt wel lang voor een vrouw. Daarbij is ze breed in de heupen maar smal in de schouders. Een ramp op het gebied van kleding shoppen. En dus kwamen wij jarenlang volledig gedesillusioneerd de stad weer uit. Want weer niet geslaagd. De frustratie liep zo hoog op dat ze besloot om dan voortaan haar eigen kleding te maken. Dat was natuurlijk leuk bedacht, maar ze heeft andere kwaliteiten, zogezegd. Dus de opkomst van de grote maten mode is echt iets voor mijn vrouw. Ze leeft weer helemaal op en voelt zich weer mooi als ze voor de spiegel staat!

Grote maten mode bestel je online

Wat langere of stevigere vrouwen hebben allemaal dezelfde ervaring in pashokjes: te klein. En dus is het online bestellen van kleding echt een uitkomst. Ze kunnen dan thuis, in hun eigen, veilige omgeving lekker passen. Dat wat lekker zit, mooi staat en goed voelt kan dan zó de kast in. En de rest kan terug. Zonder de afkeurende blikken in de winkel wanneer je voor je gevoel het pashokje te lang bezet houdt.

Gerelateerde berichten

Aanbevolen

Handige tips bij het kopen van verzenddozen

  Wanneer je een eigen webshop hebt, of juist zelfgemaakt sieraden verkoopt: een goede verpakking...

De eerste dag van de basisschool: wat mee te...

De eerste dag op de basisschool kan zowel spannend zijn voor kinderen en ouders....

De verwachting van het bedrijf Ripple

Er zijn meerdere cryptocurrencies waar je tegenwoordig in kan investeren. Sommige zijn erg bekend...

Hoe organiseer en bereid je je voor op een...

Het is bijna zover, de vakantie staat voor de deur en je hebt besloten...

Een autoverzekering moet passen bij jouw auto

Het is belangrijk om een voertuig te verzekeren. Alleen dan is het mogelijk om...

Waarom een gepersonaliseerde waterfles kopen?

Een waterfles is vaak vrij saai van ontwerp. Dit komt omdat de ontwerpers iedereen...

Categorieën

Comments