Hoi! Ik ben Liam Kolenman. Welkom op mijn blog ikmagazine.nl. Ik woon in Leeuwarden in Friesland en ik ben dit blog begonnen omdat ik een tijdje werkeloos ben geweest wegens een burn-out.

In die tijd wilde ik toch actief bezig zijn met mijn hobby: schrijven. Ik schrijf graag over verschillende onderwerpen. Ik laat mij ook graag inspireren door wat ik mee maak of wat aan mij gevraagd wordt om over te schrijven.

Zoals je in mijn menu kunt zien, ben ik in veel dingen geïnteresseerd. Zo schrijf ik graag over wonen, gezondheid, financieel nieuws of weetjes, auto’s en vakanties. Door mijn brede interesses vind ik altijd wel weer wat nieuws om over te schrijven. Het kan dus zomaar zijn dat je artikelen van mij tegenkomt die net even buiten bovenstaande categorieën vallen. Ik laat mij hierdoor dan ook niet beperken. Toch zal ik even kort beschrijven wat voor soort blogs je kunt verwachten per thema.

Kies voor de juiste werkhouding

Soms breekt er een nieuwe periode aan in je leven. Dit klinkt nu heel zwaar maar zo bedoel ik het eigenlijk helemaal niet. Waar je vroeger als kind misschien veel buiten speelde, moet je bij je huidige baan misschien wel veel binnen zitten. Het leven is een soort proces waarin steeds heel veel dingen veranderen.
De meeste veranderingen gaan vaak onopgemerkt totdat je er een keuze voor moeten maken. Oke, ik weet dat dit allemaal wat vaag klinkt en daarom zal ik nu beschrijven waar ik het over heb.

Een tijdje geleden kreeg ik ineens heel veel last van mijn rug. Ik snapte niet zo goed hoe dit kwam en ben naar de fysio gegaan. Deze vroeg mij of er de laatste tijd nog dingen anders zijn geworden in mijn leven. Na een tijdje denken kwam ik er achter dat ik wat meer thuis aan het werk ben ‘achter de keukentafel’. Dit houdt eigenlijk in dat ik mijn laptop op de keukentafel neerzet en begin met werken.

Helemaal fout

Natuurlijk is dat af en toe helemaal geen probleem maar mijn fysio vertelde mij dat het wel belangrijk is om goed te kijken hoe alles is afgesteld. De conclusie was eigenlijk dat ik een nieuwe bureaustoel nodig had en ook een nieuw bureau.

Bureau

De hoogte is uiteraard erg belangrijk maar ik wist niet dat er zoveel keuze was. Er zijn zo veel bureaus waar je uit kan kiezen. Wat ik nu zelf gedaan heb, is bedenken wat ik zelf eigenlijk wil en welke er mooi zou staan in mijn huis. Op die manier kan je al heel goed filteren want je hebt bureaus in alle vormen, kleuren en maten. Nu heb ik er een gekozen waar ik erg tevreden over ben. Gelukkig ben ik dus al op de helft van mijn keuze.

Stoelen

Waar ik het al lastig vond een goed bureau te vinden, is het nog veel moeilijker een goede bureaustoel te vinden. Naast dat de prijzen enorm variëren, lijken ze ook allemaal wel weer wat anders te kunnen. Omdat de stoel eigenlijk nog belangrijker is dan de tafel, heb ik bedacht dat ik deze keuze nog even ga uitstellen. Ik wil er namelijk zeker van zijn dat ik de goede stoel heb.

Als ik er straks een heb gekozen, neem ik de beschrijving gewoon mee naar de fysio afspraak en vraag of de fysio er even naar wil kijken. Dat lijkt me best een goede oplossing toch?

Gerelateerde berichten

Aanbevolen

Een autoverzekering moet passen bij jouw auto

Het is belangrijk om een voertuig te verzekeren. Alleen dan is het mogelijk om...

Waarom een gepersonaliseerde waterfles kopen?

Een waterfles is vaak vrij saai van ontwerp. Dit komt omdat de ontwerpers iedereen...

Hoe vraag je een visum aan?

Als je binnenkort buiten de Europese Unie op vakantie wilt gaan, dan is het...

Drogisterij online, hoe handig is dat!

Veel mensen vinden het vervelend om boodschappen te moeten doen. Dit kan komen doordat...

Makkelijk nieuwe opdrachten vinden via het internet 

Als freelancer ben je altijd afhankelijk van het aantal opdrachten die jij mag uitvoeren....

Vaccinaties voor op reis: alles wat je moet weten!

Als je op reis gaat, wil je natuurlijk geen ziektes oplopen. Daarom is het...

Categorieën

Comments