Hoi! Ik ben Liam Kolenman. Welkom op mijn blog ikmagazine.nl. Ik woon in Leeuwarden in Friesland en ik ben dit blog begonnen omdat ik een tijdje werkeloos ben geweest wegens een burn-out.

In die tijd wilde ik toch actief bezig zijn met mijn hobby: schrijven. Ik schrijf graag over verschillende onderwerpen. Ik laat mij ook graag inspireren door wat ik mee maak of wat aan mij gevraagd wordt om over te schrijven.

Zoals je in mijn menu kunt zien, ben ik in veel dingen geïnteresseerd. Zo schrijf ik graag over wonen, gezondheid, financieel nieuws of weetjes, auto’s en vakanties. Door mijn brede interesses vind ik altijd wel weer wat nieuws om over te schrijven. Het kan dus zomaar zijn dat je artikelen van mij tegenkomt die net even buiten bovenstaande categorieën vallen. Ik laat mij hierdoor dan ook niet beperken. Toch zal ik even kort beschrijven wat voor soort blogs je kunt verwachten per thema.

Kleren maken de man

Zoals je inmiddels al weten als jullie mijn blog volgen, schrijf ik vaak over alle dingen die in mij opkomen. Er is niet echt een pijl op te trekken. Zelf vind ik erg leuk om te schrijven over mijn belevingswereld. Hopelijk vinden jullie het ook leuk om hier over te lezen. Als je nog onderwerpen hebt waar je graag mijn visie op zou willen zien, moet je het maar laten weten.

Het is intussen al een paar dagen echt mooi weer in Nederland. Veel mensen vergeten even dat het nog steeds winter is. Ik heb de eerste korte broeken alweer voor bij zien komen. Nu kan je denken dat deze blog gaat over het mooie weer maar dat is niet zo. Mijn gedachten dwaalden dit keer af naar herenkleding.

Kunnen je gedachten daar dan naar afdwalen? Ja, blijkbaar wel. Ik denk dat het te maken heeft met de korte broeken die ik voorbij zag komen.

Voor wie?

Wat maakt herenkleding nu zo speciaal voor heren. Eerlijk gezegd moet ik jullie het antwoord daarop schuldig blijven. Waarschijnlijk heeft het vooral te maken met de pasvorm en de maatvoering. Eerlijk gezegd wil ik hier nu niet verder over schrijven. Misschien dat ik in een volgende blog een keer ter sprake gaat komen.

The man

Wat wel duidelijk te merken is (vind ik), is dat steeds meer mannen echt een statement willen maken met hun kleding. Je kan dan ook kiezen uit verschillende stijlen. Je hebt casual, chique, zakelijk, een combinatie tussen voorgaande en ga zo maar door. Zelf voel ik me het prettigst in casual kleding. Ik kan er lekker in bewegen en voel me op mijn gemak. Doordat ik me op mijn gemak voel, heb ik het idee dat ik ook zelfverzekerder over kom.

Kleren maken de man

Iedereen kent bovenstaande gezegde wel. Zelf vind ik het heel interessant. Hiervoor heb ik al toegegeven dat ik mezelf het meest prettig voel in casual kleding. Dit is echter niet altijd van toepassing. Stel dat je een zakelijke afspraak zou hebben met een bank of investeerder en ze weten nog niet goed wat jij voor werk doet, dan is het handig om wat formeler gekleed te gaan.

Wat je het beste kan aantrekken hangt volgens mij vooral af van wie je bent, wat je zou willen uitstralen en in welke omgeving je bent. Ga maar eens bij jezelf na welke kleding je het liefst aan hebt en waarom dat is. Ik ben benieuwd naar het antwoord!

Gerelateerde berichten

Aanbevolen

Een autoverzekering moet passen bij jouw auto

Het is belangrijk om een voertuig te verzekeren. Alleen dan is het mogelijk om...

Waarom een gepersonaliseerde waterfles kopen?

Een waterfles is vaak vrij saai van ontwerp. Dit komt omdat de ontwerpers iedereen...

Hoe vraag je een visum aan?

Als je binnenkort buiten de Europese Unie op vakantie wilt gaan, dan is het...

Drogisterij online, hoe handig is dat!

Veel mensen vinden het vervelend om boodschappen te moeten doen. Dit kan komen doordat...

Makkelijk nieuwe opdrachten vinden via het internet 

Als freelancer ben je altijd afhankelijk van het aantal opdrachten die jij mag uitvoeren....

Vaccinaties voor op reis: alles wat je moet weten!

Als je op reis gaat, wil je natuurlijk geen ziektes oplopen. Daarom is het...

Categorieën

Comments