Hoi! Ik ben Liam Kolenman. Welkom op mijn blog ikmagazine.nl. Ik woon in Leeuwarden in Friesland en ik ben dit blog begonnen omdat ik een tijdje werkeloos ben geweest wegens een burn-out.

In die tijd wilde ik toch actief bezig zijn met mijn hobby: schrijven. Ik schrijf graag over verschillende onderwerpen. Ik laat mij ook graag inspireren door wat ik mee maak of wat aan mij gevraagd wordt om over te schrijven.

Zoals je in mijn menu kunt zien, ben ik in veel dingen geïnteresseerd. Zo schrijf ik graag over wonen, gezondheid, financieel nieuws of weetjes, auto’s en vakanties. Door mijn brede interesses vind ik altijd wel weer wat nieuws om over te schrijven. Het kan dus zomaar zijn dat je artikelen van mij tegenkomt die net even buiten bovenstaande categorieën vallen. Ik laat mij hierdoor dan ook niet beperken. Toch zal ik even kort beschrijven wat voor soort blogs je kunt verwachten per thema.

Het verbrand niet maar verdampt

Al is drugs heel erg slecht voor je, weet ik ook dat mijn wiet mij heel erg veel goed doet. Door chronische pijnklachten is het voor mij dan wel van belang om dagelijks wat wiet te roken omdat ik anders gewoon niet uit mijn bed kan komen. Met een beetje wiet per dag kan ik alsnog wat dingetjes doen in het huishouden en houd ik mijzelf bezig als vrijwilliger in de gehandicaptenzorg. Het maakt mijn dag weer goed als ik de gezichten van de bewoners zie met een glimlach.

 

 

Een joint opsteken

Bij wiet roken denkt iedereen gelijk een joint draaien en die vervolgens opsteken. Het stinkt gigantisch die joints en je omgeving vindt het dan ook zeker raar dat je met een joint rondloopt. Daarnaast blijft de geur van een gerookte joint zo lang hangen dat je er zowat misselijk van wordt. Aan het begin van mijn wiet gebruik vond ik het allemaal wel prima en strompelde ik iedere ochtend braaf naar het balkon toe. Vaak in de winter had ik het gevoel dat ik het dubbele moest roken want door de kou werd de pijn ook weer erger.
Bij de koffieshop kwam ik een vent tegen die al vaker had ontmoet daar. Hij begon een heel verhaal over een vaporizer, een soort verdamp apparaatje waar je dan je wiet in stopt en dan verdampt het wat je vervolgens op rookt. Al hoewel ik die man voor de helft kon verstaan vanwege zijn accent was ik toch wel benieuwd naar wat het was. Wat ik van die vent begreep is het gezonder omdat je wiet niet verbrand maar verdampt. Dit zou zorgen voor minder schadelijke stoffen tijdens het roken. Hij zei ook dat het een soort e sigaret zou zijn maar dan voor je wiet. Ik stond nog even gezellig met die vent te praten en besloot na een kwartier hem gedag te zeggen en weer lekker naar huis te gaan.

 

Googelen naar vaporizer

Al hoewel ik blowen heerlijk vind voor de pijn die ik dagelijks heb, weet ik wel dat dit super slecht is voor mijn longen. Ik besloot op internet op te zoeken wat een vaporizer nou eigenlijk is. Als zo’n vent tegen mij zegt dat het veel gezonder is, dan zou het wel zo zijn. Het is namelijk een hele verzorgde man. Op internet kwam ik bij verschillende reviews uit van mensen die ook veel minder wiet nodig hebben per dag omdat het beter aanslaat op het lichaam. Met deze worden was ik al overtuigd en ik besloot er zelf 1 te bestellen. Ik heb hem nog niet binnen dus ik ben heel erg benieuwd.

Gerelateerde berichten

Aanbevolen

Een autoverzekering moet passen bij jouw auto

Het is belangrijk om een voertuig te verzekeren. Alleen dan is het mogelijk om...

Waarom een gepersonaliseerde waterfles kopen?

Een waterfles is vaak vrij saai van ontwerp. Dit komt omdat de ontwerpers iedereen...

Hoe vraag je een visum aan?

Als je binnenkort buiten de Europese Unie op vakantie wilt gaan, dan is het...

Drogisterij online, hoe handig is dat!

Veel mensen vinden het vervelend om boodschappen te moeten doen. Dit kan komen doordat...

Makkelijk nieuwe opdrachten vinden via het internet 

Als freelancer ben je altijd afhankelijk van het aantal opdrachten die jij mag uitvoeren....

Vaccinaties voor op reis: alles wat je moet weten!

Als je op reis gaat, wil je natuurlijk geen ziektes oplopen. Daarom is het...

Categorieën

Comments