Hoi! Ik ben Liam Kolenman. Welkom op mijn blog ikmagazine.nl. Ik woon in Leeuwarden in Friesland en ik ben dit blog begonnen omdat ik een tijdje werkeloos ben geweest wegens een burn-out.

In die tijd wilde ik toch actief bezig zijn met mijn hobby: schrijven. Ik schrijf graag over verschillende onderwerpen. Ik laat mij ook graag inspireren door wat ik mee maak of wat aan mij gevraagd wordt om over te schrijven.

Zoals je in mijn menu kunt zien, ben ik in veel dingen geïnteresseerd. Zo schrijf ik graag over wonen, gezondheid, financieel nieuws of weetjes, auto’s en vakanties. Door mijn brede interesses vind ik altijd wel weer wat nieuws om over te schrijven. Het kan dus zomaar zijn dat je artikelen van mij tegenkomt die net even buiten bovenstaande categorieën vallen. Ik laat mij hierdoor dan ook niet beperken. Toch zal ik even kort beschrijven wat voor soort blogs je kunt verwachten per thema.

Ik liet mijn huis renoveren ZONDER chaos

Toen ik mijn huis kocht wist ik dat er nog het een en ander aan moest gebeuren. Het is een mooi oud pand in Amsterdam en het ziet er prachtig uit. Toch hadden de makelaars mij al gewaarschuwd voor dit huis. Maar ik kon hem gewoon niet laten gaan, het was mijn droomhuis waar ik al zo lang naar zocht! Het is een koopje, hadden de makelaars gezegd, maar er moet wel nog behoorlijk wat gebeuren. En dat was nog zacht uitgedrukt, daar kwam ik een paar dagen later wel achter…

De expert

Het slimste om te doen als je te maken hebt met zo’n oud pand, is iemand laten komen die er verstand van heeft. Mijn kennissen in de bouwwereld konden mij hier gelukkig mee helpen. De week nadat we het huist kochten, stond er al iemand op de stoep.  De man deed zijn werk erg nauwkeurig en liep om en in het hele huis. In elk hoekje en bij elk muurtje keek hij goed wat er moest gebeuren en noteerde dit. Toch viel het wel een beetje tegen. Omdat het zo’n oud pand was moest zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant van alles gedaan worden, pffffff…

Wie gaat het doen?

Toen we eenmaal inzichtelijk hadden wat er allemaal moest gebeuren, kon de klus beginnen. Maar wie ga je nou zo’n klus laten klaren? Want ieder heeft zo zijn eigen expertise, dus hoe ga je dat dan allemaal organiseren? Ik had natuurlijk ook geen trek in allerlei verschillende mensen van verschillende bedrijven in mijn huis. Dat zou qua communicatie natuurlijk nooit goed gaan!

Werkspot

Na wat informatie te hebben ingewonnen her en der, kwam ik bij een oplossing terecht. Bij Werkspot hebben ze namelijk echt alles, inclusief huisrenovatie! Je kan simpelweg een bericht plaatsen en je krijgt prijsvoorstellen van verschillende aannemers. Ook hebben ze een kostenplaatje van hoeveel je ongeveer kwijt bent en kan je reviews zien over verschillende vakmannen. Je komt dus nooit voor onverwachte en vervelende verrassingen te staan. Ideaal dus!

De klus was eindelijk geklaard

Het heeft even geduurd (want het was ook een aardig klusje), maar uiteindelijk was de klus geklaard. Het viel allemaal reuze mee en de vakmannen hebben perfect samengewerkt. Daarnaast is het prachtig geworden. Elke avond als ik op de bank zit of elke moment dat ik thuiskom uit werk, ben ik nog aan het glimlachen van geluk. Ik had niet gedacht dat ze het huis zo mooi hadden kunnen opknappen. Thanks to Werkspot!

Gerelateerde berichten

Aanbevolen

Een autoverzekering moet passen bij jouw auto

Het is belangrijk om een voertuig te verzekeren. Alleen dan is het mogelijk om...

Waarom een gepersonaliseerde waterfles kopen?

Een waterfles is vaak vrij saai van ontwerp. Dit komt omdat de ontwerpers iedereen...

Hoe vraag je een visum aan?

Als je binnenkort buiten de Europese Unie op vakantie wilt gaan, dan is het...

Drogisterij online, hoe handig is dat!

Veel mensen vinden het vervelend om boodschappen te moeten doen. Dit kan komen doordat...

Makkelijk nieuwe opdrachten vinden via het internet 

Als freelancer ben je altijd afhankelijk van het aantal opdrachten die jij mag uitvoeren....

Vaccinaties voor op reis: alles wat je moet weten!

Als je op reis gaat, wil je natuurlijk geen ziektes oplopen. Daarom is het...

Categorieën

Comments