Hoi! Ik ben Liam Kolenman. Welkom op mijn blog ikmagazine.nl. Ik woon in Leeuwarden in Friesland en ik ben dit blog begonnen omdat ik een tijdje werkeloos ben geweest wegens een burn-out.

In die tijd wilde ik toch actief bezig zijn met mijn hobby: schrijven. Ik schrijf graag over verschillende onderwerpen. Ik laat mij ook graag inspireren door wat ik mee maak of wat aan mij gevraagd wordt om over te schrijven.

Zoals je in mijn menu kunt zien, ben ik in veel dingen geïnteresseerd. Zo schrijf ik graag over wonen, gezondheid, financieel nieuws of weetjes, auto’s en vakanties. Door mijn brede interesses vind ik altijd wel weer wat nieuws om over te schrijven. Het kan dus zomaar zijn dat je artikelen van mij tegenkomt die net even buiten bovenstaande categorieën vallen. Ik laat mij hierdoor dan ook niet beperken. Toch zal ik even kort beschrijven wat voor soort blogs je kunt verwachten per thema.

Huis ontruimen van de woning van een overleden persoon

Wanneer een geliefd persoon is overleden moet zijn of haar huis ontruimd worden zodat de woning zo snel mogelijk beschikbaar komt voor de volgende huurder. Het is al een zeer vervelende periode en je wilt dan liever geen tijd besteden aan zaken zoals het ontruimen en schoonmaken van de woning van de overleden persoon. Daarom kan je hier meer informatie vinden over hoe je dat het beste kan aanpakken zodat jij je volledig kan richten op het rouwen en begraven van de overleden persoon. 

 

Laat de woning ontruimen

Het is erg handig als iemand anders de woning kan ontruimen. Vaak is het in deze periode erg moeilijk om daar een geschikt en betrouwbaar persoon voor te vinden. Je kan dit dan het beste uitbesteden aan bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontruimen van woningen zoals woningontruiming Den Haag. Zij weten precies dat het zeer fijn is als een partij het werk uit handen kan nemen als een persoon is overleden. Deze bedrijven gaan altijd op een respectvolle manier om met de meubels en overige spullen van de persoon. Je kan ervoor kiezen om de meubels en overige spullen te verhuizen naar jouw woning of dat ze tijdelijk opgeslagen worden door het bedrijf dat je inschakelt. Als je de spullen en meubels liever niet wilt hebben dan kan dit bedrijf ervoor zorgen dat de meubels en spullen een tweede leven krijgt. De meubels worden dan gedoneerd aan een kringloop of aan gezinnen die het wat moeilijker hebben. 

 

Laat de woning grondig reinigen

Naast het huis leeghalen na overlijden moet de woning ook grondig gereinigd worden. De woning moet namelijk zo snel mogelijk geschikt zijn voor verhuur. Ook het reinigen van de woning van de overleden persoon kan je overlaten aan het bedrijf dat de woning heeft ontruimt. Zij hebben de ervaring en middelen om de gehele woning erg snel te reinigen zodat deze snel weer beschikbaar gesteld kan worden voor verhuur. Vaak kunnen zij de gehele woning ontruimen en schoonmaken in een dag. Dat is een groot voordeel aangezien je niet extra geld kwijt bent omdat de woning toch niet op tijd verhuurd kan worden aan een nieuw persoon. Het grootste voordeel van het inschakelen van een bedrijf is dat letterlijk al het werk uit handen wordt genomen. Hierdoor kan jij je richten op het rouwen en begraven van de overleden persoon zonder teveel aan je hoofd te hebben. 

Gerelateerde berichten

Aanbevolen

Makkelijk nieuwe opdrachten vinden via het internet 

Als freelancer ben je altijd afhankelijk van het aantal opdrachten die jij mag uitvoeren....

Vaccinaties voor op reis: alles wat je moet weten!

Als je op reis gaat, wil je natuurlijk geen ziektes oplopen. Daarom is het...

4 tips bij de aankoop van jouw hoortoestel

Je hebt besloten dat het tijd is om een hoortoestel aan te schaffen. Dat...

Huis ontruimen van de woning van een overleden persoon

Wanneer een geliefd persoon is overleden moet zijn of haar huis ontruimd worden zodat de...

Zet aaltjes tegen emelten in. Daar knapt je gazon...

Vertoont je gazon ineens gele, bruine of zelfs kale plekken? Dan is de kans...

Muizen? Probeer deze tips!

Een van de eerste stappen bij het voorkomen van een muizenplaag is het opsporen...

Categorieën

Comments