Hoi! Ik ben Liam Kolenman. Welkom op mijn blog ikmagazine.nl. Ik woon in Leeuwarden in Friesland en ik ben dit blog begonnen omdat ik een tijdje werkeloos ben geweest wegens een burn-out.

In die tijd wilde ik toch actief bezig zijn met mijn hobby: schrijven. Ik schrijf graag over verschillende onderwerpen. Ik laat mij ook graag inspireren door wat ik mee maak of wat aan mij gevraagd wordt om over te schrijven.

Zoals je in mijn menu kunt zien, ben ik in veel dingen geïnteresseerd. Zo schrijf ik graag over wonen, gezondheid, financieel nieuws of weetjes, auto’s en vakanties. Door mijn brede interesses vind ik altijd wel weer wat nieuws om over te schrijven. Het kan dus zomaar zijn dat je artikelen van mij tegenkomt die net even buiten bovenstaande categorieën vallen. Ik laat mij hierdoor dan ook niet beperken. Toch zal ik even kort beschrijven wat voor soort blogs je kunt verwachten per thema.

Kies je voor een douchewand of douche deur?

Ga je binnenkort de badkamer verbouwen en twijfel je nog of je een douchewand of douche deur wilt plaatsen? Heel erg logisch, want ze hebben beiden zowel voor- als nadelen. Bij het douchen heb je een slimme afscheiding nodig, want anders komt het water in de hele badkamer terecht, en dat is super onhandig. Je kunt in dat geval een douchegordijn kopen, want dat is makkelijk te bevestigen, en je kunt het gewoon wassen, handig! Het ziet er alleen lang niet zo mooi en luxe uit als een glazen wandje, en je kunt er tijdens het douchen niet doorheen kijken. Dit maakt dat veel mensen zich een beetje opgesloten voelen, vandaar dat ze kiezen voor een luxere oplossing, zoals een douchewand of douche deur van glas.

Glazen wandje plaatsen in de badkamer

De meest logische oplossing voor de douche is een wandje of deur van glas. Dit is makkelijk schoon te maken, want je sprayt er gewoon met een product dat kalk verwijdert overheen, en doet het af met een doekje. Als je elke keer na het douchen de wanden met een trekker alvast redelijk droog maakt dan is schoonmaken zelfs nóg makkelijker. Maar kies je dan voor een glazen douchewand of laat je er ook een douche deur inzetten? Dit ligt er een beetje aan of je wilt dat de doucheruimte volledig af te sluiten is. Als jij het echt niet prettig vindt dat er koude lucht bijkomt als je aan het douchen bent dan kun je het beste de ruimte afsluiten met een douche deur. Dit kan een deur zijn die verwerkt is in een douchewand. Sommigen lopen recht, maar er zijn ook ronde exemplaren die passen op speciaal daarvoor gemaakte ronde douchebakken.

Een douchewand met gordijntje

Vind je het niet zo nodig om de gehele ruimte af te sluiten en houd je juist wel van een open karakter? Dan kun je ook enkel een glazen douchewand laten plaatsen. Deze doet de badkamer groter lijken doordat je er doorheen kijkt, en je loopt er als je gaat douchen zo omheen. Dat is bij een deur natuurlijk niet het geval, want die moet je open en dicht doen. Die douchedeur is bovendien wat lastiger schoonmaken, want je hebt met meer randen, een klink en scharnieren te maken. Een glazen douchewand echter, is super makkelijk schoonmaken, want het is een veel simpeler ontwerp.

Je badkamer stylen

Wat voor afwerking je ook kiest voor de douche, als je je badkamer op een leuke manier wilt stylen dan ziet het er al gauw gezellig uit. Je doet dit door mooie handdoeken te kopen, een gezellig plantje neer te zetten en wat mooie verzorgingsproducten op een rijtje ernaast. Of je nu een normale douche hebt of een douche in bad, wat luxe producten gebruiken als styling geeft een echt spa-gevoel. Zo geniet jij nog meer van je nieuwe douche, en kom jij in je badkamer helemaal tot rust.

Gerelateerde berichten

Aanbevolen

Waarom een gepersonaliseerde waterfles kopen?

Een waterfles is vaak vrij saai van ontwerp. Dit komt omdat de ontwerpers iedereen...

Hoe vraag je een visum aan?

Als je binnenkort buiten de Europese Unie op vakantie wilt gaan, dan is het...

Drogisterij online, hoe handig is dat!

Veel mensen vinden het vervelend om boodschappen te moeten doen. Dit kan komen doordat...

Makkelijk nieuwe opdrachten vinden via het internet 

Als freelancer ben je altijd afhankelijk van het aantal opdrachten die jij mag uitvoeren....

Vaccinaties voor op reis: alles wat je moet weten!

Als je op reis gaat, wil je natuurlijk geen ziektes oplopen. Daarom is het...

4 tips bij de aankoop van jouw hoortoestel

Je hebt besloten dat het tijd is om een hoortoestel aan te schaffen. Dat...

Categorieën

Comments