Hoi! Ik ben Liam Kolenman. Welkom op mijn blog ikmagazine.nl. Ik woon in Leeuwarden in Friesland en ik ben dit blog begonnen omdat ik een tijdje werkeloos ben geweest wegens een burn-out.

In die tijd wilde ik toch actief bezig zijn met mijn hobby: schrijven. Ik schrijf graag over verschillende onderwerpen. Ik laat mij ook graag inspireren door wat ik mee maak of wat aan mij gevraagd wordt om over te schrijven.

Zoals je in mijn menu kunt zien, ben ik in veel dingen geïnteresseerd. Zo schrijf ik graag over wonen, gezondheid, financieel nieuws of weetjes, auto’s en vakanties. Door mijn brede interesses vind ik altijd wel weer wat nieuws om over te schrijven. Het kan dus zomaar zijn dat je artikelen van mij tegenkomt die net even buiten bovenstaande categorieën vallen. Ik laat mij hierdoor dan ook niet beperken. Toch zal ik even kort beschrijven wat voor soort blogs je kunt verwachten per thema.

Een LED dimmer zorgt voor sfeer in huis

Vroeger was LED verlichting hard en koud. Wit licht, eigenlijk alleen geschikt voor in ziekenhuizen en laboratoria. Die tijden zijn inmiddels wel veranderd. LED verlichting heeft, zeker sinds de ban op de gloeilamp, een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Waar LED voorheen alleen in wit te krijgen was, kun je het nu in alle gewenste kleuren krijgen. Er bestaat zelfs een LED dimmer zodat je het licht in huis kunt aanpassen naar de sfeer. Of de sfeer in huis kunt aanpassen naar het licht. Want soms is veel licht heel handig, op andere momenten is het veel fijner als het licht iets gedimd is. Met een goede LED dimmer kun je dat voor elkaar krijgen.

Kan op iedere LED lamp een LED dimmer?

Nee. Sommige lampen zijn wel geschikt voor een dimmer en andere lampen niet. Het is echter niet moeilijk om erachter te komen of jouw lap geschikt is. Op de verpakking zal dan staan dat de lamp geschikt is voor een LED dimmer. Staat het er niet op? Dan is deze lamp niet geschikt om gedimd te worden. Een LED dimmer kun je zelf aansluiten of aan laten sluiten. Je kunt de dimmer gemakkelijk online bestellen en wanneer je het stappenplan volgt, kun je heel gemakkelijk de dimmer aan het snoer bevestigen. Daar hoef je geen professional voor in te schakelen.

Waarom zou ik een licht willen dimmen?

Oké, je kunt er natuurlijk voor kiezen om verschillende lampen neer te zetten of op te hangen. Iedere lamp met z’n eigen doel. Maar het kan zomaar zijn dat het dan best vol wordt in je huis. Door je licht te dimmen, heb je eigenlijk verschillende lampen in één. Je hebt een fel licht om bij te lezen of om bij schoon te maken en door de LED dimmer heb je ook een sfeerlichtje voor ’s avonds bij de televisie. Wil je dan ineens wat lezen? Dan hoef je alleen de instelling van de dimmer maar aan te passen. Je hoeft dan niet te wisselen van lamp.
LED dimmer

Een LED lamp is geschikt voor iedere ruimte

Sinds de gloeilamp is afgeschaft vanwege de energie die deze gebruikte, is de LED lamp in opkomst. Want we blijven natuurlijk licht nodig hebben. De LED lamp heeft, zoals gezegd, een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Hierdoor is deze lamp nu geschikt voor iedere ruimte in je huis.

Gerelateerde berichten

Aanbevolen

Handige tips bij het kopen van verzenddozen

  Wanneer je een eigen webshop hebt, of juist zelfgemaakt sieraden verkoopt: een goede verpakking...

De eerste dag van de basisschool: wat mee te...

De eerste dag op de basisschool kan zowel spannend zijn voor kinderen en ouders....

De verwachting van het bedrijf Ripple

Er zijn meerdere cryptocurrencies waar je tegenwoordig in kan investeren. Sommige zijn erg bekend...

Hoe organiseer en bereid je je voor op een...

Het is bijna zover, de vakantie staat voor de deur en je hebt besloten...

Een autoverzekering moet passen bij jouw auto

Het is belangrijk om een voertuig te verzekeren. Alleen dan is het mogelijk om...

Waarom een gepersonaliseerde waterfles kopen?

Een waterfles is vaak vrij saai van ontwerp. Dit komt omdat de ontwerpers iedereen...

Categorieën

Comments