Hoi! Ik ben Liam Kolenman. Welkom op mijn blog ikmagazine.nl. Ik woon in Leeuwarden in Friesland en ik ben dit blog begonnen omdat ik een tijdje werkeloos ben geweest wegens een burn-out.

In die tijd wilde ik toch actief bezig zijn met mijn hobby: schrijven. Ik schrijf graag over verschillende onderwerpen. Ik laat mij ook graag inspireren door wat ik mee maak of wat aan mij gevraagd wordt om over te schrijven.

Zoals je in mijn menu kunt zien, ben ik in veel dingen geïnteresseerd. Zo schrijf ik graag over wonen, gezondheid, financieel nieuws of weetjes, auto’s en vakanties. Door mijn brede interesses vind ik altijd wel weer wat nieuws om over te schrijven. Het kan dus zomaar zijn dat je artikelen van mij tegenkomt die net even buiten bovenstaande categorieën vallen. Ik laat mij hierdoor dan ook niet beperken. Toch zal ik even kort beschrijven wat voor soort blogs je kunt verwachten per thema.

Is het weer eens een troep in je huis?

Afval is vervelend, en vooral als het rondslingert in huis. Om het eventjes achter je op te ruimen, dat lijkt makkelijk. Maar als jij terugkomt uit je werk vind je toch weer het een en ander van je medebewoners, of dat nu je kinderen zijn, je partner, je huisgenoten, of je vrienden. Een snoeppapiertje daar, een oud briefje hier. Je hebt toch geen pedaalemmers voor niets? Nou, nog maar een paar erbij dan, dan kunnen ze de pedaalemmers echt niet missen. En dan hebben ze dus geen excuus om het niet gewoon weg te gooien.

Dan maar wat extra pedaalemmers

Ja, soms is het ook gewoon zo dat de pedaalemmers snel vol zitten, maar ja, om hem even te legen is toch ook niet zo heel veel werk? Als je met meerdere mensen woont heb je soms aan één niet genoeg, dan is meerdere pedaalemmers misschien wel een goede oplossing, want je wilt immers ook niet zes keer per dag de prullenbak moeten legen. Als je bijvoorbeeld een groot gezin hebt of gewoon veel huisgenoten dan maak je dus ook al snel meer rommel. Dan is zo’n simpele oplossing juist goed, en er zijn daarnaast ook andere manieren.
pedaalemmers

Heb het er even over

Tja, het is natuurlijk ook heel makkelijk om het er gewoon eventjes over te hebben. Als iemand niet achter zich opruimt dan is dat immers ook niet jouw schuld. Maar het kan wel vervelend zijn, want als jullie allemaal in hetzelfde huis wonen hebben jullie er toch allemaal wel last van. Het is simpel om het er gewoon eventjes over te hebben, zeg dat ze gewoon achter zich aan op moeten ruimen, jullie hebben immers geen pedaalemmers voor niets, toch? Dus maak er dan ook gebruik van.

Goede communicatie is het halve werk

Dus als je er gewoon even over praat en bijvoorbeeld samen een besluit maakt om nog wat meer pedaalemmers aan te schaffen, of om gewoon wat beter op te ruimen. Wat er ook voor jullie werkt, dan komt het ook vast wel goed. Communicatie is het halve werk, en dan moet het nog uitgevoerd worden. Maar als er een duidelijk plan is besproken, dan moet dat geen probleem zijn. Als je samenwoont met iemand of met meerdere personen dan is het nu eenmaal belangrijk dat je daar ook rekening mee houdt en dat zij ook rekening met jou houden. Quid pro quo, en dan loopt het allemaal weer prima.

Gerelateerde berichten

Aanbevolen

Zonder financiële moeite een eerste starterswoning

Momenteel is de woningmarkt ontzettend krap in Nederland, en de verwachting is dat dat...

Waar moet je opletten bij het kopen van een...

Op zoek naar een dames stadfiets? Dat kan soms lastiger zijn dan verwacht. Waar...

Waar moet je opletten bij het kopen van een...

Op zoek naar een dames stadfiets? Dat kan soms lastiger zijn dan verwacht. Waar...

DNA test vaderschap: ken je afkomst

Ik ben geïnteresseerd in heel veel dingen. Daarom ben ik ook dit blog begonnen....

Een autoverzekering die bij jou past

Het uitzoeken van een auto is voor velen een leuk proces. Rondkijken bij autodealers...

De items die ik heb aangeschaft voor de zomer!

De meeste zomers vergeet ik de meest essentiële items aan te schaffen. Ik heb...

Categorieën

Comments