Hoi! Ik ben Liam Kolenman. Welkom op mijn blog ikmagazine.nl. Ik woon in Leeuwarden in Friesland en ik ben dit blog begonnen omdat ik een tijdje werkeloos ben geweest wegens een burn-out.

In die tijd wilde ik toch actief bezig zijn met mijn hobby: schrijven. Ik schrijf graag over verschillende onderwerpen. Ik laat mij ook graag inspireren door wat ik mee maak of wat aan mij gevraagd wordt om over te schrijven.

Zoals je in mijn menu kunt zien, ben ik in veel dingen geïnteresseerd. Zo schrijf ik graag over wonen, gezondheid, financieel nieuws of weetjes, auto’s en vakanties. Door mijn brede interesses vind ik altijd wel weer wat nieuws om over te schrijven. Het kan dus zomaar zijn dat je artikelen van mij tegenkomt die net even buiten bovenstaande categorieën vallen. Ik laat mij hierdoor dan ook niet beperken. Toch zal ik even kort beschrijven wat voor soort blogs je kunt verwachten per thema.

Visum weetjes als je naar Suriname reist

Door de pandemie is het voor reizigers af te raden om verre reizen te maken. Toch zie je steeds meer dat mensen het vliegtuig pakken en reizen buiten Europa nemen. Dat hoeft in principe niet zo'n probleem te zijn als je je maar aan de regels houdt. Een land waar Nederland een lange samenwerking mee heeft is Suriname. Een land buiten Europa waar het heel leuk is om op vakantie te gaan. Je moet wel rekening houden dat een visum verplicht is om in het land binnen te komen. In dit artikel lees je er alles over.

Waar moet je rekening mee houden met aanvraag visum Suriname?

Besluit je op vakantie te gaan naar Suriname dan is een visum vereist. Sinds 2019 is het allemaal een stuk makkelijker om dit visum te bemachtigen. Je kan nu namelijk een visum aanvragen op de elektronische manier. Ze noemen het ook wel e-toeristenkaart of e-tourist card. Ben je een zakelijke passagier dan is er de E-Visum card. Dat betekent dat iedereen die een paspoort heeft snel, makkelijk, veilig en leuk een visum online kan aanvragen. Je hoeft dus voor je visum Suriname niet meer naar de ambassade in Den Haag te gaan om het op te halen.

Een Suriname visum met spoed aanvragen?

Als je bijvoorbeeld een visum Thailand met spoed wilt aanvragen is dat mogelijk. Thailand is maar één voorbeeld, veel andere landen buiten Europa hanteren ook een spoedprocedure voor een visumaanvraag. Dat geldt niet voor Suriname jammer genoeg. Zoals vermeldt is het wel mogelijk om de aanvraag online te doen en je kan je visum verwachten in je mailbox tussen één en drie werkdagen. Het ligt helemaal aan de ambassade van Suriname hoelang het precies gaat duren. Zijn er wat onduidelijkheden bij de aanvraag dan kan het langer duren. Als zij het nodig achtten om er langer over te doen dan die 72 uur dan staan ze in hun recht en kan je daar niets aan veranderen.

Wat zijn de kosten van een visum Suriname?

De verwerkingsduur en kosten hangen helemaal af van het type visum dat je aanvraagt. Zo kosten een elektronische toeristen visum enkele inreis 84,95 euro. Dit visum is 90 dagen geldig. Wil je meerdere keren inreizen op een zakelijk visum dan betaal je 104,95 euro. Deze kosten zijn inclusief verwerking kosten, consulaire kosten en transactie kosten. Is je visum gereed dan krijg je die via de mail doorgestuurd en moet je het afgedrukt bij je houden tijdens de visumcontrole.

 

Gerelateerde berichten

Aanbevolen

Hoe ga je om met een traumatische ervaring?

Een traumatische ervaring kan een grote impact hebben op je dagelijkse leven. Het duurt...

Visum weetjes als je naar Suriname reist

Door de pandemie is het voor reizigers af te raden om verre reizen te...

Meer smaak met restaurantwijnen

De feestdagen komen er binnenkort weer aan, je wilt dan natuurlijk een lekker wijntje...

Meer plezier in bed: dit kan je doen

Een lange relatie kan als gevolg hebben dat de slaapkamer een steeds minder spannendere...

Een Parajumpers jas kopen

Wil je een jas kopen van een bekend merk? Dan kun je overwegen om...

Wat zijn ontwikkel assessments en wat zijn selectie assessments?

Als je voor het eerst een assessment moet gaan doen zal je je afvragen...

Categorieën

Comments