Hoi! Ik ben Liam Kolenman. Welkom op mijn blog ikmagazine.nl. Ik woon in Leeuwarden in Friesland en ik ben dit blog begonnen omdat ik een tijdje werkeloos ben geweest wegens een burn-out.

In die tijd wilde ik toch actief bezig zijn met mijn hobby: schrijven. Ik schrijf graag over verschillende onderwerpen. Ik laat mij ook graag inspireren door wat ik mee maak of wat aan mij gevraagd wordt om over te schrijven.

Zoals je in mijn menu kunt zien, ben ik in veel dingen geïnteresseerd. Zo schrijf ik graag over wonen, gezondheid, financieel nieuws of weetjes, auto’s en vakanties. Door mijn brede interesses vind ik altijd wel weer wat nieuws om over te schrijven. Het kan dus zomaar zijn dat je artikelen van mij tegenkomt die net even buiten bovenstaande categorieën vallen. Ik laat mij hierdoor dan ook niet beperken. Toch zal ik even kort beschrijven wat voor soort blogs je kunt verwachten per thema.

Op huren.nl kunt u alles huren

Je kunt het zo gek niet bedenken of huren.nl biedt het aan. Huren.nl is een website waarop je vrijwel alle het materiële wat je nodig hebt in het leven kunt huren. Denk hierbij aan een partytent, verhuisbus of een fiets. Je kunt zelfs een rolstoel huren via deze website. Ideaal toch als je met oma een dagje op stap gaat?

Huren.nl

Huren.nl is een website waarop honderden verschillende producten om te huren op worden geplaatst. Het team van huren.nl zoekt dagelijks naar nieuwe deals om voor de consument optimaal van dienst te kunnen zijn. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat de consumenten minder selectief zijn wanneer ze iets willen huren, dan wanneer ze iets willen kopen. Op zich logisch, aangezien je bij het huren van een product er voor korte tijd aan verbonden bent. Toch is het ook belangrijk om selectief te zijn bij het huren, aangezien de prijzen bijvoorbeeld enorm kunnen verschillen. Ook de policy wat betreft schade aan het huurproduct kan achteraf gezien erg tegenvallen. Huren.nl helpt je dus als het ware bij het maken van de beste keuze wanneer het gaat om het huren van een product. Als verhuurbedrijf kun je jezelf ook aanmelden op de website om plaats te nemen. Voor een klein bedrag per maand kun je als bedrijf al een plekje krijgen op de website huren.nl. Op hun website staat daarnaast een handige instructievideo die laats zien op welke manieren je geld kunt besparen bij de huur van een product.

Categorieën

Er zijn verschillende categorieën te huren producten, welke je op de website van huren.nl kunt verkrijgen. Vervoer is één van deze categorieën, waarbij je auto’s bedrijfswagen, aanhangers en complete vrachtwagens of partybussen kunt huren. Daarnaast kun je in de categorie vakantie en sport verschillende motorboten, motors of fietsen huren. Tevens kun je vakantie vieren in een gehuurde camper. Wanneer je een feestje hebt kun je het gehele feest organiseren met behulp van gehuurde producten. Zo kun je de catering huren, een zanger boeken en het licht en geluid laten regelen door een gespecialiseerde organisatie. Voor alles in en om het huis ben je bij huren.nl ook op het goede adres. Je kunt zelfs complete woningen huren! Ben je op zoek naar iets kleiners dan kun je allerlei huishoudelijke apparaten of gereedschap voor één of meerdere dagen huren. Zo voorkom je dat je bijvoorbeeld een dure hogedrukspuit moet kopen, terwijl je deze ook gewoon voor één dag kunt huren. Tenslotte kunnen ouderen alles wat ze wensen op hun oude dag huren via huren.nl. Een rolstoel, rollator of wandelstok vallen allemaal onder deze categorie.

Gerelateerde berichten

Aanbevolen

Handige tips bij het kopen van verzenddozen

  Wanneer je een eigen webshop hebt, of juist zelfgemaakt sieraden verkoopt: een goede verpakking...

De eerste dag van de basisschool: wat mee te...

De eerste dag op de basisschool kan zowel spannend zijn voor kinderen en ouders....

De verwachting van het bedrijf Ripple

Er zijn meerdere cryptocurrencies waar je tegenwoordig in kan investeren. Sommige zijn erg bekend...

Hoe organiseer en bereid je je voor op een...

Het is bijna zover, de vakantie staat voor de deur en je hebt besloten...

Een autoverzekering moet passen bij jouw auto

Het is belangrijk om een voertuig te verzekeren. Alleen dan is het mogelijk om...

Waarom een gepersonaliseerde waterfles kopen?

Een waterfles is vaak vrij saai van ontwerp. Dit komt omdat de ontwerpers iedereen...

Categorieën

Comments